Historie

2005 startet historien om barnevognskiltene. Vil du lese mer om gründeren bak, finner du presseklippene her.

Det hele fikk en eventyrlig start og har bare vokst seg større, til den innholdsrike nettbutikken det er i dag. Vi forsøker å ha fokus på nyttige basisvarer, innovative varer og varer du strengt tatt ikke visste du trengte før du så de hos oss.


I 2004 så var det ikke så mange barneutstyr-nettbutikker som man finner i dag. Vi var en håndfull og vi kjente hverandre og inspirerte hverandre til å gjøre det godt. 
Vi gjør det enda!! Det er litt av filosofien vi har. Ta vare på hverandre, hjelpe hverandre, støtte hverandre og gi den beste servicen du kan få . Om det er til kunder, en som bare ringte inn og lurte på noe, leverandører eller samarbeidspartnere!!

I 2007 åpnet vi vår fysiske butikk “Barneting” på Grefsen i Oslo .Om du søker på www.barneting.no så finner du ut at dette også er oss. 
Barnevognskilt har vært på flyttefot 3 ganger, da vi har vokst oss ut av lokalene vi har hatt. I dag er vi i Nydalen i Oslo, her er det bare å komme innom å se hva vi har ( Gjerdrumsvei 14 , 0484 Oslo)

 

Vårt mål er at du skal bli så fornøyd med din handel , varene du mottar og den servicen vi i Barnevognskilt gir deg, at du handler igjen.
Vi håper at du forteller videre at vi er mer enn bare en nettbutikk som selger Barnevognskilt.

 

Med vennlig hilsen

Christine og Helene