PREVNEXT

Axso Barnevognski

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

Ski til barnevognen


Produsert i Sverige


Passer skiene på min vogn? Her har vi laget et utvalg av de mest vannlige vognene, har din vogn samme hjul , så passer de.


Emmaljunga -Ja, men med unntak av  Mondial de luxe


Babyjogger - Ja, passer til og med på City mini ZIP


Bugaboo - Alle vogner


Tfk -Alle vogner


Simo- Alle vogner


Babyzen- Ja


Teutonia- Alle vogner


Brio/Britax- Alle vogner, med unntak av løpevognen Revolution 


Cresent - Alle vogner


Mountain Buggy - Alle vogner


Bob - Nei, løpevognene har for store hjul 


 


Suitable for any buggy with tires up to 6 inches in width and a diameter of 30 centimeters .


Skis are set at the first assembly on the measure of the stroller wheels then the skis are mounted in a few simple steps and dismantled fit to all strollers and joggers.

kr 0,00

* Påkrevde felt

kr 0,00

Flere visninger

Detaljer

Ski til barnevognen for å forenkle trilleturene om vinteren!

Barnevognskien og alle tilhørende deler produseres i Sverige, alle delene er elokserte ( rustfri).

Bøylen som spennes rundt dekket kommer i to størrelser for å tilpasses de forskjellige "sommer & vinterhjul" som finnes på ulike barnevogner. ( på bildet er det benyttet Bugaboos vinterhjul)

Passer til de fleste barnevogner, se beskrivelse på siden av bildet

Lengden på skiene er 55 cm.

 

Omtale fra Vognverden.no og bilder fra samme nettsted:I dag var vi ute i snøen og testet ut barnevognskiene fra AXSO, så her kommer en liten brukererfaring. Skiene er enkle å montere på barnevognen og kommer med 3 ulike fester, slik at de skal kunne passe på de aller fleste vogner.


Jeg brukte den mellomste størrelsen på min Bugaboo Cameleon med vinterhjul, og skiene satt da som støpt. AXSO barnevognski kommer i en egen oppbevaringspose, med enkel brukerveiledning trykket på utsiden (skimtes på bildet over). Det var enkelt og greit forklart, og skiene er lette å ta av og på. Når de ikke var i bruk, la jeg skiene i handlekurven under.


Det var overraskende lett å trille vognen med ski foran, og ganske så morsomt. Vi fikk en del blikk på dagens søndagstur :)


Jeg er vant til å legge mye av tyngden på bakhjulene når jeg er ute og triller i snø, og det var både uvant og veldig behagelig å kunne skyve vognen fremover (og ikke ned og frem som jeg tydeligvis er vant til). Skiene foran glir lett i snøen og lager "vei" for bakhjulene, og det var derfor ikke noe problem å komme frem på dagens føre.

Førsteinntrykket er meget bra, og nå håper jeg nesten at det kommer et skikkelig snøfall snart, slik at vi kan ta på skiene en dag hvor ingen andre kommer frem i snømassene... Første da får vi jo testet ordentlig om barnevognskiene holder det de lover.

Tilleggsinformasjon

Leverandør 4P
Inspiration A
Color Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').