Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål: 

1. Hva er forskjellen på de originale barnevognskiltene og andres?

De originale skiltene fra Barnevognskilt er REFLEKS skilt hvor vi benytter offentlig godkjent refleks. Skiltet ruster ikke og er i metall. Andre skilt kan være i plast ( PVC), foliert eller uten refleks i skiltet.

2. Hvordan fester jeg skiltet?

Det medfølger kulekjeder til å feste skiltet med ( ikke rustfrie). Du kan også benytte deg av strips. Skiltet kommer med hull ( 3,5mm) for feste.

3. Passer skiltet alle barnevogner?

Barnevognskiltet passer de fleste barnevogner ( se inspirasjon-siden) . Mrk at om skiltet skal benyttets til andre formål, så er det hull i skiltene for oppheng. Vi selger dessverre ikke skilt uten hull til feste av skiltet.

4. Hvor mange bokstaver får jeg plass til?

Det er ingen begrensniger på hvor mange bokstaver, men anbefalt lengde er 11 bokstaver med fødselsdato og 13 uten fødselsdato. Blir navnet altfor langt tar Barnevognskilt.no kontakt med deg. Du kan også få navn på to linjer om dette er ønskelig. Det kan være fint om man skal benytte det til andre formål som merking av P-plasser , dørskilt  eller annet.

5. Lager dere skilt med andre typer bokstaver ? 

Ja, vi lager skilt med andre typer bokstaver. Kinesisk, arabisk ol. som har et helt annet skriftspråk, lager vi ikke.

6. Har dere alle verdens flagg ? 

Ja, det har vi. Det er ikke alle som finnes i generatoren, men skriv bare til oss i din ordre , så lager vi det flagget du måtte ønske.

7. Kan vi få en annen farge enn det som er i barnevognskiltgeneratoren?

Ja, det kan dere. Finn da ønsket farge i CMYK og gi oss fargekode. Mrk at her vil det alltid være litt forskjell på ferdig trykket skilt, da fargen ligger over en refleksoverflate. 

8. Hva gjør jeg om jeg ryker / mister opphenget til skiltet? 

Da kan du evt kjøpe nye i vår nettbutikk, eller du kan benytte strips . Hullet på skiltet er 3,5 mm.

9. Hva gjør jeg om jeg har skrevet feil i bestillingen? 

 Har du vært så uheldig og skrevet feil dato eller navn på barnevognskiltet, rettes dette kostnadsfritt opp om du gir beskjed innen 12 timer. Har skiltet allerede gått i trykken, eller du har mottatt skiltet hjem til deg koster endringer 100 kr, dette er inkl. frakt. Ta da kontakt pr telefon +47 99509999 ( kl 10-15) eller post@barnevognskilt.no